BIRKERØD BASKETBALL

Billige lån til dig, der ikke magter al papirarbejdet

Ingen ønsker lån, som man ikke kan betale tilbage. Med disse billige lån er du rimelig sikker på, at du kan netop det. Vælg beløbet, ansøg med det samme og få beløbet ind på konto. Nemmere bliver det ikke.

Forbrugslån hos Moremoney

Find forbrugslån på Moremoney.dk. Det er meget hurtigt og nemt at ansøge. Og det er ganske gratis.

Vælg fodtøj fra Ecco

Hos Ecco er det komforten og funktionaliteten, der er i højsædet. Det betyder, at du med en Ecco sko kan være helt sikker på at få en produkt i fantastisk kvalitet.

Fulgsang Algeservice

Fuglsang Algeservice er specialister i mange områder bl.a. i rensning, algebehandling og imprægnering af tag. Du kan få professionelt rådgivning til dit projekt lige her.

Hvem er vi?

Vi er en klub med 150+ drenge og piger i alderen 5 år og opefter, som alle elsker basketball og livet i klubben.

Vores værdier er kammeratskab, fællesskab, rummelighed og personlig udvikling.

Vi bor i Søndervangshallen, men har også nogle træninger på Sjælsøskolen.

Søndervangshallen danner ramme om træning, kamp, hygge samt fester og arrangementer.

Vores klub er drevet af frivillige.

#BriksFam❤️


Vores målsætning

Klubbens mål er ikke bare at skabe gode basketballspillere, men også at skabe gode mennesker. I Birkerød Basketball ønsker vi at hjælpe børn og unge med at udvikle sig. Vi har fokus på, at alle lærer at være aktive og respektfulde mennesker, der kan skabe og bruge deres venskaber og erfaringer fra basketball gennem resten af livet.

At være spiller i Birkerød Basketball

Når du spiller i Birkerød Basketball, vil du blive en del af et fællesskab af andre aktive, som deler din interesse for sporten. I vil sammen blive udfordret af både træneren og holdkammeraterne og lære at respektere hinanden. 

Hvert år tager hele klubben til stævne. Turen ligger normalt i påskeferien og kan både være et sted i Danmark eller i udlandet. Glæd dig, det bliver fedt! 

Klubkalenderen