Som ny i Birkerød Basketball

Som Spiller i Birkerød Basketball

Når du spiller i Birkerød Basketball, vil du blive en del af et fællesskab af andre aktive, som deler din interesse for sporten. I vil sammen blive udfordret af både træneren og holdkammeraterne og lære at respektere hinanden.

I Søndervangshallen har vi et klublokale, hvor du som spiller kan opholde dig før/efter træning, eller når der er kampe i hallen. Her kan du få lavet dine lektier eller bare hygge dig med dit hold og andre i klubben.

Birkerød Basketball består udelukkende af frivillige, og når du bliver gammel nok, skal du sammen med dine holdkammerater derfor også udføre enkelte opgaver, som du både lærer af, men samtidig har det sjovt med.


U11_skud
Som Forælder i Birkerød Basketball

Basketball er en underholdende sport. Der er mange scoringer og masser af action hele tiden. Vi håber, at du som forælder vil bakke op om dit barns interesse for sporten og deltage aktivt i fællesskabet. Vi opfordrer dig til at læse vores 10 forældrebrug, som du kan finde på hjemmesiden.

I basketball er der en masse regler, som kan være svære at holde styr på. Vi tror på, at du vil få en bedre oplevelse som tilskuer, hvis du lærer dem at kende. Du kan finde reglerne på www.basket.dk/regler.

Når dit barn spiller basketball i Birkerød, bliver de en del af et fællesskab. Dette fællesskab er bygget på frivilligt arbejde og er nødvendigt for klubbens eksistens. I løbet af en sæson vil der blive brug for din hjælp til forskellige opgaver, både i forbindelse med dit eget barns hold, men også i klubben generelt. Det kan være betjening af en kiosk i forbindelse med stævner, hjælp til afvikling af kampe eller andet.

Billede
Der er ikke uploadet et billede endnu
Hvad er Grandprix?
Der er ikke skrevet noget endnu
Billede
Der er ikke uploadet et billede endnu
Årlig Klubtur

Hvert år tager hele klubben afsted på baskettur i foråret. Det er en sjov tur som giver nye venskaber og rigtig gode oplevelser for alle aldre. Glæde dig, det bliver fedt!

29595098_1957192987626093_6024741444168045818_n
Meld Dig Ind i Klubben

Hvis du har lyst til at starte til basketball skal du melde dig ind i klubben ved at klikke på linket herunder og gå ind på det tilsvarende hold. Prisen for at gå til basketball er 700 kroner pr. halvår, som opkræves i september og februar.

Tilmeld Her

Der er ikke uploadet et billede endnu